Rolul tău!

A te implica NU înseamnă (doar) să donezi niște bani pentru o cauză.

A te implica” înseamnă în primul rând să lupți să rezolvi problema care te afectează pe TINE, direct! GÂNDEȘTE-TE: Dacă fiecare își rezolvă problema lui personală, cu toții vom trăi într-o comunitate, societate, mai fericită, cu oameni mai mulțumiți, deci toți avem de câștigat!

De aceea, rolul tău primordial e să SPUI cu ce problemă te confrunți! Apoi, dacă vrei, ne poți lăsa pe noi să ne folosim experiența și specialiștii pentru a te ajuta, pentru a te sfătui sau – mai ales! – pentru a te UNI cu toți cei cu probleme similare cu a ta și a face front comun pentru rezolvarea ei!

Chestionarul de mai jos e confidențial: nimic din ce scrii nu va apărea public fără acordul tău. Specialiștii noștri îți vor răspunde prin mail sau telefonic, după cum alegi tu. Completează-l și apasă “Submit”:

[contact-form subject=’Raspuns Forumlar Implicare’][contact-field label=’Descrie-ne problema ta!’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Cum preferi să te ajutăm?’ type=’radio’ options=’Nicicum. Am vrut doar să vă informez.,Să-mi dați un sfat de specialitate.’/][contact-field label=’Spune-ne numele tău:’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Lasă-ne o adresă de Email:’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Și un număr de telefon dacă vrei:’ type=’text’/][contact-field label=’Aș vrea să ajut la rândul meu.’ type=’checkbox’/][/contact-form]

Dacă problema ta se regăsește deja printre proiectele în care e implicată Liga noastră, te invităm să citești detaliile și să te implici direct acolo: PROIECTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *